Kallaj saldimi

Kallaj saldimi

Megatek ju ofron kallaj saldimi, të prodhuar sipas standarteve industriale duke u bazuar në përqëndrimet e çertifikuara të përbërjes së kallajit dhe plumbit. Në varësi të përdorimit të tyre, i gjeni të ndara sipas diametrit, përbërjes kimike dhe pranisë së skorrjes. Ato janë lehtësisht të aplikueshme me aparaturat standarte të saldimit me kallaj.

Items 1-28 of 29

Faqja
për faqe

Items 1-28 of 29

Faqja
për faqe