Valvula moskthimi vertikale

Valvula moskthimi vertikale

Valvulat e moskthimit vertikale bëjnë të mundur rrjedhjen e ujit në një drejtim të vetëm. Ato përdoren për të mbrojtur pjesë të pajisjeve që mund të preken nga rrjedhja e kundërt si dhe për të parandaluar përmbytjet, rrjedhën sipas gravitetit apo lehtësimin e kushteve të vakumit.

9 Items

për faqe

9 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved