Tava për ëmbëlsira

Tava për ëmbëlsira

Në Megatek do të gjeni tava për ëmbëlsira, të cilat mund të përdoren për pjekjen e ëmbëlsirave të ndryshme ose për ekspozimin e tyre në frigoriferët e pastiçerive dhe kafeneve. Tavat për ëmbëlsira janë të përbëra nga materiale cilësore dhe higjienike dhe kanë forma dhe përmasa të ndryshme, që i bëjnë të përshtatshme për përdorim në kuzhinat tuaja.

5 Items

për faqe

5 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved