Syze dielli

Syze dielli

Një kujdes të veçantë gjatë muajve plot diell të vitit duhet të tregohet dhe për sytë. Gjatë orëve të pikut është e rëndësihme që të mbrojmë shikimin tonë me syze të errëta e mbrojtëse ndaj rrezeve ultraviolet. Këtu mund të gjeni modelet më në trend të syzeve të diellit.

1 artikull

për faqe

1 artikull

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved