Bombël gazi

Bombël gazi

Bombëlat e gazit janë ideale për saldimin, parapërgatitjen dhe shkrirjes e materialeve metalike. Ato i gjeni në Megatek të ndara sipas fuqisë kalorifike, temperaturës maksimale të aplikimit dhe mënyrës së montimit në pistoletën aplikuese. Zgjidhni mes gamës së gjerë, të përshtatshme për profesionistë dhe jo-profesionistë.

9 Items

për faqe

9 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved