Stuko dhe Kollë me bazë gipsi

Stuko dhe Kollë me bazë gipsi

Masat stukuese me bazë gipsi për stukimin dhe ngjitjen e sistemeve të thata janë materiale në formë pluhuri, i ndërtuar mbi një bazë gipsi special dhe aditivë të tjerë të kombinuar. Pra përmes tyre, mund të kryeni stukimin dhe rrafshimin e mureve të gipsit duke ofruar kështu një lehtësi të madhe gjatë proçesit të punës. Zgjidhni stukot dhe kollët me bazë gipsi që kemi sjellë në Megatek për një performancë të mirë.

5 Items

për faqe

5 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved