Soba me dru

Soba me dru

Soba me dru është një nga mënyrat më tradicionale dhe të përhapura në vendin tonë për ngrohje gjatë muajve të dimrit. Efikase dhe komode gjatë përdorimit, sobat me dru këtu në Megatek mundësojnë djegie efikase të drurit dhe shpërhapje të madhe të nxehtësisë në ambient.

18 Items

për faqe

18 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved