Vida gipsi

Vida gipsi

Vidat e gipsit janë të veçanta nga vidat e tjera, pasi ato janë të përbëra prej çeliku karboni në ngjyrë të zezë për t'i rezistuar korrozionit. Për të krijuar një strukturë sa më solide të sistemeve të thata duke fiksuar elementë të ndryshëm si profilet dhe aksesorët, përdorni vidat e gipsit. Ato i gjeni në Megatek në lloje dhe dimensione të ndryshme (të thjeshta dhe vetëfiletuese) si dhe mjaft rezistente ndaj goditjeve.

11 Items

për faqe

11 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved