Shufra hekuri

Shufra hekuri

Shufrat e hekurit prodhohen nga proçesi i temperimit në ujë dhe i petëzimit në të nxehtë në përputhje me të gjitha standartet botërore. Ato mund t'i përdorni për të ndihmuar betonin të përballojë forcat e tensionit. Betoni është mjaft i fortë për forcat e ngjeshjes por forcat e tensionit mund ta dëmtojnë atë, prandaj përdorimi i shufrave të hekurit në to është i rëndësishëm.

2 Items

për faqe

2 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved