Fileto dhe Zinxhirë

Fileto dhe Zinxhirë

Filetot dhe zinxhirët jo vetëm që ju ndihmojnë gjatë një qepjeje të re por gjithashtu janë një zgjidhje për problemet e përditshme në lidhje me veshjen tuaj nëse ju dëmtohen apo nëse kanë nevojë për ndryshim. Në Megatek gjeni zinxhirë në ngjyra të ndryshme për t'iu përshtatur ngjyrës së veshjes apo tekstileve me të cilat do të punoni.

7 Items

për faqe

7 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved