Majë kaçavide

Majë kaçavide

Në Megatek do të gjeni maja kaçavide të ndara sipas standarteve përkatëse (PH, PZ, S, HEX, etj.). Në varësi të përdorimit dhe kushteve të punës, ato vijnë në një pafundësi formash dhe materialesh për t'iu përshtatur më së miri vidhosjeve të vidave në sipërfaqe të ndryshme. Nëse do të pajiseni paraprakisht me majat e kaçavidave, nuk do të keni pse të ndërprisni proçesin tuaj të punës.

Items 1-28 of 66

Faqja
për faqe

Items 1-28 of 66

Faqja
për faqe