Ngrohës me gaz

Ngrohës me gaz

Përdorur fillimisht vetëm në banesa të vogla si mënyra ekonomike ngrohje, ngrohësit me gaz kanë filluar të përdoren gjerësisht dhe në ambiente të mëdha banimi e komerciale, pasi ngrohja e menjëhershme e tyre është dhe mjaft ekonomike. Këtu në Megatek mund të gjeni të gjitha llojet e ngrohësve me gaz të përshtatshëm si për shtëpi ashtu dhe për biznes.
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved