Fondatinë për fytyrën

Fondatinë për fytyrën

Për të krijuar një ngjyrë të njëtrajtshme në fytyrë, për të mbuluar të metat dhe ndonjëherë për të ndryshuar tonin natyral të lëkurës, zgjidhni mes markave të ndryshme të fondatinave që kemi sjellë në Megatek. Për më tepër do të gjeni fondatina që shërbejnë dhe si një krem hidratues dhe kundër diellit me faktorë mbrojtës SPF.

Items 1-28 of 129

Faqja
për faqe

Items 1-28 of 129

Faqja
për faqe