Lapsa për vetulla 24 h

Lapsa për vetulla 24 h

Për një kohëzgjatje më të madhe të makeup-it në vetullat tuaja, mund të zgjidhni lapsat 24 orë që kemi sjellë në Megatek. Ngjyra dhe konturet e vetullave tuaja do të qëndrojnë të theksuara gjatë gjithë kohës, pa qenë nevoja për riaplikimin e tyre. Ju mbetet të zgjidhni ngjyrën që përshtatet më së miri me vetullat tuaja për një pamje natyrale.

17 Items

për faqe

17 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved