Penela për sytë

Penela për sytë

Në formë lapsi ose të lëngshëm, penelat për sytë që gjeni në Megatek sigurojnë një vijë të hollë dhe të saktë. Gjithashtu ato thahen shpejt duke e ruajtur ngjyrën si në momentin që sapo janë aplikuar. Tashmë aplikimi i penelit

18 Items

për faqe

18 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved