Mbrojtëse e frymëmarrjes

Mbrojtëse e frymëmarrjes

Profesione të ndryshme kërkojnë masa mbrojtëse për të shmangur çdo lloj rreziku që mund të ndodhë gjatë proçeseve të punës. Një nga këto masa është dhe mbrojtësja e frymëmarrjes. Megatek ka përzgjedhur disa maska ideale për t'ju mbrojtur maksimalisht nga ambiente me substanca të cilat mund të paraqesin rrezik për rrugët e frymëmarrjes.

11 Items

për faqe

11 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved