Qese ftohëse amoniaku për termus

Qese ftohëse amoniaku për termus

Për të siguruar ruajtjen sa më të mirë të freskisë në termusë, përveç pllakave të amoniakut, ju mund të përdorni qese ftohëse amoniaku të cilat mund ti gjeni në disa modele të ndryshme. Këto produkte në Megatek janë mjaft praktike dhe gjejnë përdorim të gjerë pasi qesja mundëson përshtatje më të mirë me hapësirën ku vendoset.

2 Items

për faqe

2 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved