Kabinë për sistem zjarrfikëse

Kabinë për sistem zjarrfikëse

Kabinat zjarrfikëse janë të domosdoshme për tu vendosur në çdo institucion apo banesë. Ato shërbejnë për të mbajtur tubin zjarrfikës dhe janë ndërtuar nga një material rezistent ndaj rrezeve UV si dhe gërryerjes. Në Megatek do të gjeni kabina në përmasa të ndryshme ku mund të zgjidhni atë që përshtatet më së miri me pjesën tjetër të aksesorëve të sistemit zjarrfikës.

4 Items

për faqe

4 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved