Ibrikë elektrikë

Ibrikë elektrikë

Nëse ju duhet ujë i pijshëm i ngrohtë, s’keni pse të ndizni sobën për të zier ujin, kur atë mund ta ngrohni fare lehtë me një buton në ibrikët elektrikë këtu në Megatek! Ato shpenzojnë pak energji dhe ngrohin në pak sekonda ujin që ju duhet!

12 Items

për faqe

12 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved