Highlighter për faqet

Highlighter për faqet

Për t'i dhënë fytyrës suaj një pamje sa më natyrale, të freskët, rinore dhe me shkëlqim përdorni highlighter për faqet. Në Megatek do të gjeni nuanca të ndryshme, për t'iu përshtatur më mirë tonit të lëkurës suaj. Ky produkt nuk duhet të mungojë në çantën tuaj të produkteve kozmetike!

3 Items

për faqe

3 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved