Korniza MDF

Korniza MDF

Keni shumë foto të bukura dhe nuk dëshironi t’i mbani në album apo të mbyllura në sirtar? Megatek ju ofron një shumëllojshmëri kornizash MDF për të rrethuar veten me kujtime të çmuara. Modelet dhe përmasat e ndryshme të këtyre korniza ju mundësojnë të vendosni më shumë se një fotografi, duke krijuar kështu kompozimin tuaj.

Items 1-28 of 94

Faqja
për faqe

Items 1-28 of 94

Faqja
për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved