Upa metalike

Upa metalike

Megatek ju ofron upa metalikë të llojeve dhe madhësive të ndryshme: me ose pa bullon, me ose pa dado, me ose pa pykë hapëse ku secila prej tyre ka funksion kapjen e nje elementi me sipërfaqe betoni por gjithmonë duke u bazuar në peshën dhe llojin e elementit për të cilën kërkohet.

Items 1-28 of 219

Faqja
për faqe

Items 1-28 of 219

Faqja
për faqe