Bullona çeliku

Bullona çeliku

Për lidhjen dhe fiksimin e konnstruksioneve të ndryshme mund të përdorni bullonat prej çeliku. Megatek ju ofron bullona në forma dhe lloje të ndryshme si: me kokë hegzagonale, kokë çadër, kokë konike apo kokë të sheshtë. Ju mund të pajiseni me bullonat që ju duhen në varësi të përdorimit të tyre!

Items 1-28 of 171

Faqja
për faqe

Items 1-28 of 171

Faqja
për faqe