Kripë dhe Piper

Kripë dhe Piper

Setet me mbajtëse për kripë dhe piper janë një mënyrë e këndshme për të shtuar stil dhe elegance në tavolinat e ngrënies, pa harruar të përmendim edhe aspektin funksional të tyre. Në Megatek mund të gjeni mbajtëse kripe dhe piperi profesionale dhe për përdorim në ambiente shtëpie, të përshtatshme për të gjitha nevojat tuaja.

18 Items

për faqe

18 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved