Tasa plastike me kapak

Tasa plastike me kapak

Për të ruajtur ushqime të ndryshme në frigorifer apo për të marrë ushqimet e preferuara kudo me vete, mund të përzgjidhen tasa plastikë me kapak, të madhësive dhe formave të ndryshme, nga produktet më cilësore që Megatek ofron. Tasat me kapak janë praktikë dhe pastrohen lehtësisht, si edhe shmangin krijimin e aromave të pakëndshme në frigoriferë apo kuzhina.

16 Items

për faqe

16 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved