Bullona inoksi

Bullona inoksi

Krahas bullonave prej çeliku, Megatek ju ofron bullona inoksi, të rekomandueshëm në industrinë ushqimore dhe në punime kryesisht në zonat bregdetare. Në varësi të përdorimit të tyre ju mund të zgjidhni mes llojeve të ndryshme të bullonave prej inoksi, qoftë me kokë hegzagonale, konike apo të sheshtë. Ne jemi kujdesur që t'ju pajisim me çdo aksesor metali për të arritur rezultatet e dëshiruara në punë.

Items 1-28 of 42

Faqja
për faqe

Items 1-28 of 42

Faqja
për faqe