Shtrydhëse frutash

Shtrydhëse frutash

E kush nuk i pëlqen lëngjet e freskëta të frutave plot vitamina e vlera ushqyese! Çdo kuzhinë ka nevojë për një shtrydhëse frutash, por ato elektriket shpesh i humbasin vlerat ushqyese gjatë procesit të nxjerrjes së lëngut dhe zgjedhja më e mirë mbeten shtrydhëset manual, të cilat kërkojnë pak mundim dhe nxjerrin lëng me të vërtetë të pasur!
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved