Duart dhe këmbët

Duart dhe këmbët

Duart dhe thonjtë janë ndër pjesët më të ekspozuara të trupit tonë. Prandaj është e rëndësishme që duart por dhe këmbët të pastrohen plotësisht nga mikrobet që mund të jenë nën thonjtë, kutikulat apo lëkurën e ashpër, duke u dhënë njëkohësisht një pamje shumë të këndshme. Trajtojini ato me aksesorët e përkujdesjes që kemi sjellë në Megatek si manikyri, acetoni apo pedikyri.
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved