Kosha dhe Shporta metali

Kosha dhe Shporta metali

Gjithmonë do të kemi në shtëpi sende që mezi do t'jua gjejmë vendin! Prandaj janë të nevojshme koshat dhe shportat për organizimin e tyre. Në Megatek do të gjeni kosha dhe shporta metali, të përshtatshme për tu vendosur në ambiente të ndryshme dhe për të ruajtur sende të shumta.

23 Items

për faqe

23 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved