Vajra flokësh

Vajra flokësh

Keni provuar më parë vaj flokësh? Nëse jo, tani është momenti i duhur për t'i përdorur në flokët tuaja. Vajrat e flokëve që gjeni në Megatek ofrojnë shumë benefite siç mund të jenë: forcimi , rritja e elasticitetit, mbrojtja nga nxehtësia dhe nga rrezet UV e shumë të tjera. Zbuloni se cili është më i përshtatshëm për flokët tuaja!

7 Items

për faqe

7 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved