Tapete gome

Tapete gome

Një nga produktet që nuk duhet të mungojë në dhomën e fëmijëve, është tapeti prej gome. Duke marrë parasysh natyrën aktive të fëmijëve dhe kuriozitetin e tyre për të lëvizur gjithandej, tapetet e gomës janë zgjidhja më e mirë që mund të bëni. Në Megatek do të gjeni ngjyra të ndryshme për t'iu përshtatur dizajnit të dhomës.

16 Items

për faqe

16 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved