Aksesorë çatie

Aksesorë çatie

Kur të filloni të zbatoni projektin për ndërtimin e çatisë, krahas strehave ose mbulesave që keni zgjedhur, do t'ju duhen edhe aksesorët e çatisë për të mundësuar ajrosjen e nevojshme të çatisë, parandalimin e dëmtimeve nga lagështia dhe myku si dhe mjaft avantazhe të tjera për një jetëgjatësi më të madhe të çatisë. Në Megatek do të gjeni aksesorët e duhur për t'i dhënë çatisë së ndërtesës, sigurinë dhe një pamje më estetike.

5 Items

për faqe

5 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved