Shina për perde

Shina për perde

Shinat janë aksesorë të përshtatshëm dhe praktikë për çdo model perdesh. Mund të motohen shumë lehtë dhe përmes tyre, perdet qëndrojnë të rregullta, pa rrudha dhe mund te ndryshoni gjerësinë e tyre sipas dëshirës. Në Megatek i gjeni me përmasa dhe numër kanalesh të ndryshme për t'iu përshtatur perdeve që do të vendosni.

Items 1-27 of 40

Faqja
për faqe

Items 1-27 of 40

Faqja
për faqe