Vazo druri

Vazo druri

Vazot e luleve prej druri janë një zgjedhje elegante për dekorimin e ambienteve të brendshme dhe të jashtme. Vazot e drurit janë të qëndrueshme ndaj përdorimit dhe mund të përdoren për të gjitha llojet e bimëve në kopshtin tuaj. Përzgjidhni në Megatek vazo druri të përmasave dhe formave të ndryshme, në stile minimaliste kontemporane apo tradicionale, të përshtatshme për ambientet familjare apo profesionale.

21 Items

për faqe

21 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved