Pjata për vazo qeramike

Pjata për vazo qeramike

Për të parandaluar kalbjen e rrënjëve dhe dëmtimin e bimës, si pasojë e ujitjes së tepërt të tyre, duhet të përdorni pjata për vazo lulesh, të cilat mbledhin ujin e tepërt, pa shkaktuar rrëmujë apo papastërti. Në Megatek do të gjeni pjata për vazo qeramike, të përmasave të ndryshme, për të gjitha vazot qeramike në ambientet tuaja.

12 Items

për faqe

12 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved