Gota shpimi për dru/plastikë

Gota shpimi për dru/plastikë

Tek materialet drusore dhe ato plastike, për arsye prakticiteti dhe funksionaliteti lind nevoja e hapjes së vrimave dhe hapësirave të ndryshme. Për këtë ju nevojiten gotat e shpimit për të arritur rezultatin që dëshironi. Në Megatek do të gjeni gota shpimi, të ndërtuara nga çelik i përforcuar termikisht., për një performancë të lartë në proçesin tuaj të punës.

10 Items

për faqe

10 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved