Vazo plastike

Vazo plastike

Vazot prej plastike janë më të lehta dhe më praktike për përdorim në ambiente të brendshme, për lule të vogla sezonale, por mund të përdoren edhe në ambiente të jashtme, për shkak të materialit të qëndrueshëm ndaj ujit dhe kushteve atmosferike. Në Megatek do të gjeni vazo plastike të modeleve dhe ngjyrave të ndryshme, për vendosjen e luleve tuaja të preferuara.

Items 1-28 of 964

Faqja
për faqe

Items 1-28 of 964

Faqja
për faqe