Distanciere

Distanciere

Distancieret përdoren gjerësisht në fushën e ndërtimit për të siguruar sasinë e duhur të betonit, duke mbajtur në largësi të caktuara shufrat distancuese prej çeliku. Ato janë mjaft të rëndësishme për shkak të kombinimit me betonin, duke krijuar kështu një strukturë të fortë dhe rezistente kundër aktivitete si tërmeti dhe gërryerja. Megatek ju ofron distanciere në përmasa dhe forma të ndryshme, për t'ju mundësuar një larmi opsionesh të përshtatshme në projektin ndërtues që jeni duke punuar.

Items 1-28 of 54

Faqja
për faqe

Items 1-28 of 54

Faqja
për faqe