Dalta

Dalta

Daltat në Megatek i gjeni të ndara sipas funksionit, (thyerje apo gdhendës) dhe materialit (dru apo materiale ndërtimi). Ato janë të përbëra nga çelik special ose krom-vanadium për një cilësi dhe qëndrueshmëri maksimale. I gjeni në përmasa dhe forma të ndryshme, të përshtatshme për të gjitha kushtet dhe kërkesat e punës.

Items 1-28 of 48

Faqja
për faqe

Items 1-28 of 48

Faqja
për faqe