Tirantë çeliku

Tirantë çeliku

Tirantët e çelikut përdoren për të tendosur kavo të cilat janë kapur me morseta në objekte ose elementë të ndryshëm. Si një aksesor bashkues, ato ofrojnë siguri dhe prakticitet, duke rritur rezistencën e linjave të bashkuara me to. Megatek ju ofron modele të ndryshme si: sy-sy, sy-gremç, gremç-sy, të cilat vijnë në përmasa të ndryshme.

21 Items

për faqe

21 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved