Elemente mbajtës druri

Elemente mbajtës druri

Nëse dëshironi një raft të hapur në kuzhinën tuaj ose dëshironi të shfrytëzoni më mirë hapësirat në dhomat e gjumit, raftet e vetëqëndrueshëm mund të ngjiten kudo me ndihmën e disa elementëve mbajtës. Në Megatek mund të përzgjidhni elementë mbajtës druri, për vendosjen në mur të rafteve, të cilët janë të qëndrueshëm dhe të përshtatshëm për përdorim në ambiente të brendshme të ndryshme.

10 Items

për faqe

10 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved