Elektromotorë për porta dhe qepenë

Elektromotorë për porta dhe qepenë

Për të komanduar portën dhe qepenin në distancë shërbejnë elektromotorët të cilët montohen dhe komandohen nga pulti. Në Megatek mund të gjeni modele të ndryshme elektromotorësh nga markat më të njohura dhe cilësore.

2 Items

për faqe

2 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved