Xhel trupi

Xhel trupi

Xheli i trupit është ideal për të masazhuar trupin dhe për të pastruar në mënyrë efektive lëkurën nga qelizat e vdekura, duke e lënë atë të butë dhe të rigjeneruar. Në Megatek do të gjeni xhel trupi për çdo lloj lëkure dhe me aroma delikate.

16 Items

për faqe

16 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved