Prozhektorë

Prozhektorë

Prozhektorët janë një nga ndriçuesit më të fuqishëm për ambiente të jashtme. Krijuar për të ndriçuar hapësira të mëdha në natyrë, këto lloj ndriçuesish janë mjaft rezistentë ndaj kushteve atmosferike dhe kanë një efiçensë të madhe në ndriçim. Zgjidhni modelin tuaj të preferuar këtu në Megatek!

Items 1-28 of 49

Faqja
për faqe

Items 1-28 of 49

Faqja
për faqe