Art

Po ndiheni të frymëzuar për të pikturuar? Rrëmbeni mjetet e punës dhe mbushni telajot! Në Megatek do të gjeni një larmi mjetesh për të realizuar projekte të ndryshme pikture, duke filluar nga bojërat e shumta, holluesit e bojës, penelat si dhe telajot dhe kavaletat.
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved