Vidator me bateri

Vidator me bateri

Tashmë të gjitha punët që kanë të bëjnë me shpime apo vidhosje, mund ti bëni vetë! Kjo, falë vidatorëve me bateri, të cilët sigurojnë punime me rendiment të lartë dhe me shpejtësi maksimale. Përmasat e vogla dhe projektimet ergonomike, lehtësojnë përdorimin në vende që aksesohen me vështirësi, si dhe pesha e lehtë bën të mundur përdorimin për orë të gjata. Zbulo më tepër duke shikuar të gjithë gamën e vidatorëve me bateri në Megatek.

25 Items

për faqe

25 Items

për faqe