Çantë pazari me rrota

Çantë pazari me rrota

Bërja e pazareve çdo ditë mund të jetë e lodhshme. Për të shmangur mbajtjen e qeseve të rënda me produktet e blera mund të përdorni një çantë pazari me rrota, e cila është praktike dhe e lehtë në përdorim. Në Megatek mund të përzgjidhni këtë dhe shumë aksesorë të tjerë për kuzhinën dhe shtëpinë tuaj.

3 Items

për faqe

3 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved