Rrugica kuzhine

Rrugica kuzhine

Ju duhet një rrugicë e re në kuzhinë? Koleksioni i ri i rrugicave që gjeni në Megatek është një koleksion shumë praktik, i përshtatshëm për në ambientin e kuzhinës. Këto rrugica janë të përbëra prej një materiali efikas dhe të lehtë per tu pastruar, i papërshkueshëm nga uji, rezistent dhe i qëndrushëm në dysheme.

11 Items

për faqe

11 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved