Karrige ratani

Karrige ratani

Ratani po kthehet në një nga materialet e preferuara për arredimin e ambienteve të jashtme, falë stilit dhe komoditetit që ofrojnë. Ngjyra e tyre e ngrohtë dhe natyrale përshtatet mjaft lehtë me pjesën tjetër të arredimit në ambientin tuaj të jashtëm. Me variantet e shumta që ju ofrojmë, keni mundësi të personalizoni kopshtin apo ballkonin sipas shijeve tuaja.

10 Items

për faqe

10 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved