Kufizues shpejtësie

Kufizues shpejtësie

Kudo ku ka lëvizje të shpeshta të makinave dhe njerëzve, ekziston një rrezik më i madh për incidente të ndryshme. Për këtë arsye, në këto zona duhet të vendosen sinjalistika të shumta për të shmangur çdo lloj rreziku. Kufizuesit e shpejtësisë janë një ndër masat që duhet patjetër të vendosen për të lajmëruar drejtuesit e makinave që duhet të ulin shpejtësinë për të mbrojtur kalimtarët dhe këmbësorët në ato zona. Megatek ju ofron kufizues shpejtësie në forma, ngjyra dhe përmasa të ndryshme.

14 Items

për faqe

14 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved